Разлика између машине за пескарење 270 и 550

- 2024-07-11-

Машине за пескарење тротоарасе углавном користе за површинску обраду бетонских и асфалтних коловоза, укључујући уклањање површинских премаза, чишћење прљавштине, поправку површинских недостатака, итд. Модели 270 и 550 се обично односе на машине за пескарење са различитим ширинама обраде. Специфичне разлике могу укључивати капацитет обраде, обим примене, величину опреме, итд. Следе неке уобичајене разлике између машина за пескарење тротоара 270 и 550:




1. Ширина обраде

Модел 270 машина за пескарење тротоара: Обично је ширина обраде 270 мм, што је погодно за обраду тротоара у мањим или локалним подручјима.

Модел 550 машина за пескарење тротоара: Обично је ширина обраде 550 мм, што је погодно за обраду коловоза на већим површинама и може побољшати ефикасност рада.

2. Капацитет обраде

Модел 270 машина за пескарење тротоара: капацитет обраде је релативно низак, погодан за мање пројекте или локалне поправке.

Модел 550 машина за пескарење тротоара: Капацитет обраде је већи, погодан за велике пројекте обраде коловоза, може покрити већи радни простор и уштедети време и радну снагу.

3. Сценарији примене

Модел 270 машина за пескарење тротоара: Погодно за сцене као што су тротоари, мала паркиралишта и уска подручја.

550 машина за пескарење путева: Погодно за обраду путева великих површина као што су аутопутеви, велика паркиралишта и аеродромске писте.

4. Величина и тежина опреме

270 машина за пескарење пута: Обично је опрема мале величине и мале тежине, која се лако помера и ради.

550 машина за пескарење: Опрема је велике величине и тешке тежине и може захтевати више радне снаге или механичке помоћи за руковање и рад.

5. Захтеви за напајање и напајање

270 машина за пескарење: Захтеви за струјом и напајањем су релативно ниски, погодни за локације са ограниченим условима напајања.

550 машина за пескарење: Захтеви за напајање и напајање су већи, а може бити потребно и јаче напајање, што је погодно за велике пројектне локације са бољим условима напајања.

6. Цена

270 машина за пескарење: Генерално ниска цена, погодна за мале пројекте или предузећа са ограниченим буџетом.

550 машина за пескарење: цена је већа, али због свог ефикасног капацитета обраде и широког спектра примене, погодна је за велике пројекте или предузећа која захтевају високу ефикасност.

7. Ефекат чишћења

270 машина за пескарење пута: Ефекат чишћења је умерен, погодан за путеве који нису превише компликовани или имају добре подлоге.

550 машина за пескарење пута: Ефекат чишћења је добар, погодан за пројекте који захтевају дубинско чишћење или сложену обраду површине пута.